Orkan


Då solen sken blev det upp litt tidigare och med pumpade däck ut på vägarna med 3 andra cyklister =)
Hade dock missat att vindar på över 20m/s väntade... ner till Höllviken gick väl fint men kuststräckan mellan Höllviken och Trelleborg var utöver det vanliga, var rentav svårt att ens hålla sig kvar på vägen =P

Bet ihop och med den otroliga hastigheten på ca 12-15km/h tog vi oss mott Trellehåla, sen hem mot stan igen, skönt träningspass dock!!

Hoppas på litt mindre vind på tis då det är dax för nästa tur... denna över 10 mil är tanken!


/m

Skador


Aningen jobbigt med skador, innan jag bytte skor var det skenbenen och lite i knäna vid löpning. Nu är det hälsenor och vaderna som trilskas, har dock blivigt lite bättre efter excentriska tåhävningar!

Körde ett tungt ryggpass i förrigår och igår tung mage med bl.a. "hjulet" vilket idag verkar pajat min ländrygg =/ gör mkt ont, kändes inget imorrse på mitt simmpass dock... Men får hoppas det går över fort, många träningspass kvar denna veckan ju!!!

Take care!


Push


Helgen bjöd på fint cykel pass på nästan 5,5 mil. Bjöd på både lite dugg och även en punka för Kristian men annars var det strålande väder =)

Igår blev det löpning, fick ner milen till 48m och 35s... Vill såklart ner under 45 min men det är ett tempo på 4.30 per km, och det är FORT =P

DET NÄRMAR SIG!!!!!!!!!


Meeeer prylar xD

Såja!! xD då var sadelväskan monterad och packad med verktyg, slang och kolsyrepatroner =D

Även nya vattenflaskor! Biltemas sög hårt =)

Blev nytt multivertyg, cykelbrillor och löparlinne! =D


Proteinbars =)

Gokväll =)

Försökte mig på att göra egna proteinbars ikväll, och dem ser ju iallafall goda ut haha, återstår att smaka imorrn =P


Variation: Klättring

Haii!!!

Efter man sett veckans "du är vad du äter" så blev jag mkt sugen på klättring (han det handla om klättra) xD

så jag drog till Malmö klättrings klubb och körde loss =D Fick köra bouldering då ingen kunde säkra oss. Men av mina underarmar att döma tog det hårt =P mkt skoj!!


Andning


Tja

Imorrse när klockan ringde strax efter 6, så idiotförklara jag mig en hela vägen ur sängen xD Men när man väl kommit upp och tagit sig ut till bilen kändes det bättre =)

Tappa räkningen på distansen men gissar på iallafall en 1,5km simning innan det var dax för jobb. Kände mig som en stor sten och pulsen låg säkerligen nära max hela passet... Att det skall vara så svårt att slappna av och inte spänna sig, för att få ner pulsen =/

Skall bli fler pass per vecka nu är tanken, är ju mindre än 3 mån kvar så verkligen skärpning på simfronten!


97%


Kom igång med löpträningen igår igen, fick bli på löpbandet dock då vädret denna veckan är SÅ dåligt.

Blev 8 km i ganska okej hastighet, skippade pulsbandet men kändes ok. Känns dock inte helt 100 än så hoppas det släpper fort för imorgon är det dax för simpass innan jobb...

Kan någon fixa tillbaka vårvädret så cykeln kan få rastas litt med, får boka in mig på några spinning pass sålänge!


3 månader


AAAH!

Då var det mindre än 3 månader kvar tills RACEDAY och det är blandade känslor, första dagen på 2v nu jag känner mig tillräckligt kry för att köra ett mindre pass (förutom sko testet) xD

Blir lite hemma träning idag och förmodligen dra igång siminingen på tors morgon. Hela min kropp gör snart uppror, kan knappt sitta still längre. Börjar titta lite på LCHQ kost nu, dock är det rätt likt det jag redan kör nu... LCHF fungerade ju inte riktigt för mig som tränar 6-10 pass i veckan... (kanske efter ett år men den tiden har jag inte)

LCHQ är likt LCHF, där man kör vidare på nyttigt fett dock mindre, samt mkt protein och endast bra kolhydrater i mindre former.. qinoa, bulgur ect... Aja mer om det senare när jag läst på ordentligt.


Testlöpning Adidas Adios

Varit sjuker i lite mer än en vecka nu, och då ja kände mig pigg idag och endast lite snuvig, så blev det test av mina nya Adidas Adios race skor.

Ojoj vad sköna dem var! Knappt 200g per sko gjorde mig lite orolig över dämpningen men Adidas Adizero dämpningen är superb.

Väldigt lätt och snabb sko, fick anstränga mig för att springa långsamt (pga förskylningen) och vilket underbart väder!!!


Sjukdom


Hej

Dessvärre började jag bli förskyld förra veckan precis innan jag skulle iväg med insatsstyrkan, och 4 dagars hård övning med full stridsutrustning gjorde sitt och är duktigt sjuker nu =/ Men hoppas på en snabb tillfriskning.
Fick ut min frustration på bilen iallafall =P

RSS 2.0