Vatten


Tja!

Har många bollar i luften för tillfället så har inte haft tid att dokumentera träningen så bra, men det tuggar på bra minsann =)

Igår blev det ett pass på gymmet, både axlar och biceps och jag fick bra pump. värmde upp med mitt nya hopprep, fick mig minsann att sakna boxningsträningen... får väl se om jag hinner få in det i schemat under våren.



Imorrse var det bara att kämpa sig ur sängen och ta sig iväg till simträningen, har fortfarande problem med att slappna av under simmningen vilket leder till hög puls och jag inte orkar sålänge, blev dock ca 1,5 km. Några hundra meter med teknikträning och avsluta med att först simma 400m lugnt och sen 500m lugnt med en spurt på slutet.

Måste se till att hålla igång både löp och sim träningen under semestern!

VH/M

Kvällslöpning


Blev en skön löprunda med vaktkollegan igår, lite spontan och det gillas =) Kände mig mkt stark minsann!


Tri sim


GOMORRN!

Igår blev det ett fint axel/triceps pass, dock kanske mindre bra tajming inför simningen idag =P
Lyckades snooza till 06.50 imorrse så blev en mindre träning bara att ta sig till badhuset xD Försökte hänga på dom "erfarna" simmarna men är ju mindre omöjligt i dagsläget hehe... hastighetsmässigt går rätt bra men orkar knappt en längd i den hastigheten =S Hur som helst var det ett skönt träningspass, blir både tis och tors nästa vecka. Sen gym/löpning resterande dagar, ända in i kaklet innan takoff mot Manilla i jan =)


13 Dec

Gomorrn Sitter i soffan och piggnar till, blir ett löppass strax och jag hoppas att vädret inte är alltför illa. Har inte tittat ut än så håller tummarna xD Första benpasset på länge igår och det känns kan jag lova =P även lite biceps och mage fick det bli.

skruva

6 Dec

Såja då simningen blev inställd imorrse så passade jag på att ta en välförtjänt sovmorgon =) Dock tog jag igen det på gymmet ikväll. 10 min uppvärmning (roddmaskinen) 50 min löpning på bandet (10,6 km/h + spurter på 2 min i 14,6 km/h var 10e minut) Blev nästan en mil. 35 min på spinningcykeln (blev nästan 2 mil så tryckte på rätt ok tyckte jag) Tänkte varva cardio med styrketräning varannan dag nu, så imorgon blir det bröst/triceps =) /m

1 Dec


Då palla man sig upp en timme tidigare även idag för att sim träna.

10 x 50m Uppvärmning/teknikträning
6 x 50m övning för andning (var tredje tag)
4 x 50m blandat, även lite test av andning var 5e tag.

Tyckte jag fick upp farten lite mer nu när jag börjat komma in i att andas på båda sidorna och var tredje armtag.
Hoppas kondisen ökar på snabbt nu (tyvärr inte samma kondis som löpningen) =P

/m


RSS 2.0