19/10 trial


Blivigt rätt mycket hemma träning då jag inte hunnit med gymmet pga all boxnings träning, känns lite frustrerande att musklerna krymper en aning. Svårt att bibehålla muskelmassan när vi kör såpass mkt cardio träning.

Imorgon är sista dagen på testet av att rena kroppen lite xD kan säga att det var litt väl hehe =) men kul att testa, så på ons är det sund men varierad kost igen *längtar*

Verkligen dags att lägga i en växel till nu, skall nog byta en boxningsträning i veckan mot en gymträning hädanefter =) Kan ändra framåt våren igen innan en eventuell tävling =P

/Mac


17/10 Extrem diet xD





Kan ju börja med att säga att denna dieten är grymt tuff, men den verkar fungera fint,
är inne på min fjärde dag nu och det är kämpigt för ens karaktär och kräver diciplin.

Jag känner att kroppen rensas och tömmer mig rätt rejält nu heh...

var på kalas hos pappa ikväll... hans hemmagjorda potatisgratäng och en bufé av kött... mina bröder tycket givetvis det var skoj o vräka i sig brevid mig hehe... satt där med mina frukter o grönsaker haha... när tårtan dukades fram då åkte jag till André haha... trodde det skulle underlätta men han hade köpt kycklingkebebtallrik o iskall cola... höll på o döö xD MEN klara det!! Dag 3 DONE!

Idag blev det ett skönt morgonpass på boxningen, kände såklart att jag hade mindre energi men det har jag räknat med! Ökar ju intaget på ons nästa vecka igen :)

"är inte träningsnarkoman utan det är en livsstil jag valt" xD

 

/Mac


RSS 2.0