Intervaller


Igår blev det löpbandet på gymmet, först 4km uppvärmning i 5 min tempo, gick sedan över till 2 min intervaller på strax under 4 min tempo. Blev en hel del intervaller upp till 1 mil.

Avsluta med lite snabba coreövningar, körde ett ganska tungt corepass iförrigår enligt nedan:

Hjulet (15rep)
Armhävningar (30st)
Rygglyft (15st, med stop i högläge)
Pullups (8st)
Knäböj (40st)
Benlyft (30st per ben)
Plankan (2min)
Breda chins (6-8st)

Gånger 3! =)
 

Långweekend

En heldag på stranden, minigolf, löpning med intervaller här uppe i Falkenberg och avslutat med mkt go grillning. Lite Fia med knuff och schack var inte fel heller. Liseberg imorrn! =)


Shoessss


Glömde nämna attjag införskaffat nya löpardojjor för långdistans! Haft mycket problem med både min höft samt knä under en längre tid, och då jag ändå inte för tillfället satsar på någon rekordtid på maran (speciellt inte efter simning och 18mil cykel) så fick det bli ett par med mycket bättre dämpning.

Första långturen blev 28k i stekande sol och trots trötthet och allmänt lite ont överallt så klara sig både knä och höft med dessa skor. Känns lite som att studsa fram med det nya boost materialet i sulan. Själva passformen är mer åt "strumphållet" och väldigt tight, men det är något jag redan är rätt van med hos mina adios.

Kan starkt rekommendera!


RUN - SWIM - RUN


Spände på ryggsäcken och joggade ned till djuphavsbadet för OW simning med Simon och Daniel.

Ca 5km löpning ned i lugnt tempo, 400m uppvärmningssim sedan 40min nonstop sim i behagligt tempo. Blev runt 2,3km med en underbar solnedgång varje gång jag gick upp för att andas, motivation på hög nivå!

Sedan 5km hem igen =) Svettigt värre

Det närmar sig AXA triathlon samt Kalmar Ironman med stormsteg. Ska försöka uppdatera lite mer nu på slutspurten =)

/m


Time Trail Söndag

Blev ett kortare TT pass med focus på hög intensivitet. Härligt väder!!


OCEAN SWIM

Igår blev det havssimm igen och efter övingen Heleneholms triathlon så passade jag på att köra lite extra, slutade på 3,1km var nästan inga vågor (för en gångs skull).

Härligt!

RSS 2.0