19/2 Intressant =)



Tanke:


Halvkaos på jobb idag, fick important case i både olso, hjörring och malmö samtidigt... men löste sig fint minsann =)
Nu börjar det kännas att man kommit in i 6 dagars träningen TA I TRÄ, nu skall jag inte bli sjuker heh..

Testade en sån superavancerad våg hemma hos Sara igår... väldigt intresant faktiskt:




Så Mia har nått o läsa: Helgen kanske det blir o dra ut o dansa loss, galet sugen faktiskt =) Pratade lite med Christian om att testa o åka sån partyfärja nån helg... hoppas det finns fler än tallinbåten?! xD Hittat ett par nya skor (vita) som jag nog bara måsste köpa...


Mat:

07.30 Frukost --  2st grova mackor med ägg
10.00 Mellanmål -- 
12.00 Lunch --  Viggosburgare
15.00 Mellanmål --  Äpple
18.00 Middag -- Proteinbar
 --.--    Kväll --  2st grova mackor med makrill

Träning:    (  )

Jogging  ca 2 ronder
Hopprep  3 ronder
Skuggboxning 3 ronder
Körde pads  (teknikövningar) Mkt parrering, kombos ect
Sen fortsatte vi med lugn sparring i ringen i typ en evighet... glömde klockan... vips var hon 10 i 9 xD
Sittups korta snabba  | Sittups sneda korsade |

Stretching


// Mac

Kommentarer
Postat av: Geten

Blir Finnlandsfärja så kommer din strikta träning och diet gå käpp rätt åt helvete :) Bara så du vet!



Söt kalkyl du fick på vågen. 10% fett är bara alla pizzor o köttbullar du vräkt i dig under dina år på TP :P

2009-02-20 @ 08:24:29
Postat av: mia

haha :D YESSS! vi måste ju dra tillsammans ;) <3

2009-02-20 @ 14:43:40
URL: http://jackiemia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hmmm en fråga på bara? Den här kroppsanalysfunktion supervågen har, räknar den in skelett, blod och vatten? Eller ingår det i din muskelmassa när den räknar? Don't get it...Fan bara skelettet utgör 20% av din kroppvikt. Lägg till 5kg blod och om du nu ska ha 67% vatten 10% fett då är det inte många % muskler kvar ;)

Eller den säger inget om hur många % muskler du har? Hade nog gissat på 40-50%....

2009-02-21 @ 13:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0