Nationella Insatsstyrkorna


Hej

Blev en långhelg av lite annan träning än vanligt, militärövning med Nationella Insatsstyrkorna för hela slanten.
Tung utrustning och mkt rörelse xD



Såå skönt att vädret var på vår sida iallafall.

Var dock svårt att hålla kosten, fick såklart äta allt man fick framför sig, dvs ganska mkt kolhydrater.
Är dock igång hård nu i veckan igen =)

LCHF-PIZZA

Ingredienser:
Botten

120 g cream cheese (jag använde ICA´s)
4 ägg (små ca 58g/ st)
1,8 dl Fet grädde
0,6 dl Parmesan (eller annan smakrik ost, ni kan använda hushålls ost också, det gjorde jag.)
1 matsked Italiensk salladskrydda eller annan krydda ni gillar till Pizza.

4,8 dl Riven ost

Tomatsås

0,7 burk krossade tomater
Kryddor efter smak,
1 grönsaksbuljongstärning

(Krydda med oregano, athena (knorrs medelhavskryddor),cayenne, salt och rosmarin).

Låt koka upp och svalna lite.


Topping

Använd vad ni gillar bäst.  (Skinka, svamp, paprika ect)

Gör så här
Ugnen 175 grader.

Börja med botten:
Klä en långpanna med papper. (hög kant på plåten, då det blir enklare att få en bra form på pappret, så att inte smeten rinner ut för mycket).

Vispa ihop cream cheese, och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesanosten, vispa ordentligt.
Blanda sedan i resten av pizza botten osten.

Häll allt på den papperklädda plåten, och bred ut till en jämn botten.

Grädda i 175 grader i 25-30 min tills den blir gyllene.

Under tiden kokar ni ihop tomatsåsen, och förbereder toppingen.

botten är färdig, tar ni ut den. Läger på tomatsåsen och toppingen. Ställ in Pizzan i ugnen på 200 grader i fem minuter (tills osten smält). Ta fram låt svalna 5 min till. Skär upp och njut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0